El Joc de Badalona

Accedir al joc

He oblidat la contrasenya

Bases del Joc

  1. El Joc de Badalona
  2. Participants
  3. Inscripcions
  4. Desenvolupament del Joc
  5. Incidències
  6. Guanyador/a
  7. Premis
  8. Comissió d'Experts
  9. Inici del Joc
  10. Acceptació de les bases

1. El Joc de Badalona

És un joc que vol posar a prova els coneixements i les habilitats dels participants sobre la nostra ciutat. Les preguntes sobre patrimoni, cultura, personatges, llocs emblemàtics, racons poc coneguts, tornaran a ser el centre d'interès dels participants i el motiu de conversa de molts badalonins i badalonines.

2. Participants

Poden participar a El Joc de Badalona totes les persones que ho vulguin. Només cal registrar-se i anar seguint les indicacions.

3. Inscripcions

Per a poder participar a El Joc de Badalona només has d'accedir al web www.eljocdebadalona.cat, registrar-te i anar seguint les indicacions.

Les dades personals estaran protegides i la seva manipulació estarà restringida d'acord amb la legislació vigent.

4. Desenvolupament del Joc

Cada dia, de dilluns a dissabte, des del 8 de maig fins al 28 de maig de 2023, es formularan tres preguntes sobre la ciutat de Badalona.

Les preguntes es publicaran a partir de la mitjanit i s'hauran de respondre abans de les 12 h de la nit del mateix dia. Per a cada pregunta es donaran tres possibles respostes de les quals només una serà la correcta.

Les preguntes del dissabte es podran respondre fins a les 12 h de la nit del diumenge.

Cada pregunta tindrà el valor d'1 punt i els participants aniran sumant punts en funció de les respostes encertades. Respondre malament a una o més preguntes no resta punts.

Cada dia es donaran a conèixer les respostes correctes del dia anterior i es farà pública la classificació.

5. Incidències

Qualsevol desacord amb la puntuació rebuda i/o en les respostes donades, caldrà comunicar-lo dins de les 24 hores següents al moment de fer-se públiques aquelles, a través del formulari de contacte. La resolució de la comissió organitzadora es comunicarà tan aviat com sigui possible i serà inapel·lable.

La comissió organtizadora no es fa responsable dels problemes tècnics i de connexió dels participants a la pàgina del Joc, ni de la possible entrada del correu electrònic a la safata d'spam dels participants.

6. Guanyador/a

Guanyarà el Joc de Badalona qui acumuli més punts.

En cas que es produís un empat, es formularà una pregunta addicional de desempat, que només hauran de respondre els finalistes. En aquest cas el factor temps serà decisiu: guanyarà qui la respongui correctament primer.

7. Premis

El primer premi és un magnífic cap de setmana a Nàpols per a dues persones, per gentilesa de:

A més de comptar amb molts altres premis cortesia dels nostres patrocinadors.

Veure premis i patrocinadors

8. Comissió d'experts

La Comissió d'experts la formen uns badalonins esbojarrats molt entusiastes de Badalona que han dedicat una bona estona a pensar les preguntes que cada dia ens posen a prova i ens ajuden a aprendre més coses sobre la nostra ciutat.

9. Inici del Joc

El Joc de Badalona comença el dilluns 8 de maig i acaba el diumenge 28 de maig. En cas de produir-se desempat, aquest es resoldria el dissabte 10 de juny. La festa final i l'entrega de premis tindrà lloc el divendres 16 de juny.

10. Acceptació de les bases

La comissió organitzadora es reserva el dret a resoldre qualsevol dels aspectes no previstos ni especificats en aquestes bases.

La participació en El Joc de Badalona suposa l'acceptació del contingut d'aquestes bases i del veredicte resultant.
El Burot