El Joc de Badalona

Accedir al joc

He oblidat la contrasenya

Bases del Joc

  1. El Joc de Badalona
  2. Participants
  3. Inscripcions
  4. Desenvolupament del Joc
  5. Incidències
  6. Guanyador/a
  7. Premis
  8. Comissió d'Experts
  9. Inici del Joc
  10. Acceptació de les bases

1. El Joc de Badalona

El Joc de Badalona arriba aquest any a la novena edició. És un joc que vol posar a prova els coneixements i habilitats dels participants sobre la nosta ciutat. Les preguntes sobre patrimoni, cultura, personatges, llocs emblemàtics, racons poc coneguts, tornaran a ser el centre d'interès dels participants i motiu de conversa de molts badalonins i badalonines.

2. Participants

Poden participar al Joc de Badalona totes les persones que ho vulguin. Només cal registrar-se i anar seguint les indicacions.

3. Inscripcions

Per a poder participar al Joc de Badalona només has d'accedir al web www.eljocdebadalona.cat, registrar-te i anar seguint les indicacions.

Les dades personals estaran protegides i la seva manipulació estarà restringida d'acord amb la legislació vigent.

4. Desenvolupament del Joc

Cada dia, de dilluns a dissabte, des del 7 de maig fins al 26 de maig de 2018, es formularan tres preguntes sobre la ciutat de Badalona.

Les preguntes es publicaran a la 1 de la matinada i s'hauran de respondre abans de les 12 de la nit del mateix dia. Per a cada pregunta es donaran tres possibles respostes de les quals només una serà la correcta.

Les preguntes del dissabte es podran respondre fins a les 12 de la nit del diumenge.

Cada pregunta tindrà el valor d'1 punt i els participants aniran sumant punts en funció de les respostes encertades. Respondre malament a una o més preguntes no resta punts.

Cada dia es donaran a conèixer les respostes correctes del dia anterior i es farà pública la classificació.

5. Incidències

Qualsevol desacord amb la puntuació rebuda i/o en les respostes donades, caldrà comunicar-lo dins de les 24 hores següents al moment de fer-se públiques aquelles, a través del formulari de contacte. La resolució de la comissió organitzadora es comunicarà tant aviat com sigui possible i serà inapel·lable.

La comissió organtizadora no es fa responsable dels problemes tècnics i de connexió dels participants a la pàgina del Joc, ni de la possible entrada del correu electrònic a la safata d'spam dels participants.

6. Guanyador/a

Guanyarà el Joc de Badalona qui acumuli més punts.

En cas que es produís un empat, es formularà una pregunta addicional, - la pregunta del desempat -, que només hauran de respondre els finalistes. En aquest cas el factor temps serà decisiu: guanyarà qui la respongui correctament primer.

7. Premis

El primer premi: Viatge a Roma per a dues persones

a més de molts altres premis pels participants: vals de compra, curs de patí de vela, subscripcions a publicacions, lots del llibres, patates fregides, gelats, entrades pel teatre, tractament antiestrès, llaminadures, arbres fruiters i molts altres....

Veure premis i patrocinadors

8. Comissió d'Experts

La Comissió d'Experts la formen badalonins i badalonines coneixedors de diferents àmbits de la ciutat i s'encarreguen de formular les preguntes.

9. Inici del Joc

El Joc de Badalona comença el dilluns 7 de maig i acaba el diumenge 27 de maig.

10. Acceptació de les bases

La comissió organitzadora es reserva el dret a resoldre qualsevol dels aspectes no previstos ni especificats en aquestes bases.

La participació en el Joc de Badalona suposa l'acceptació del contingut d'aquestes bases i del veredicte resultant.
El Burot